Košarica

Košarica

2024
Slikarček

Pogoji poslovanja

UVOD

To spletno stran upravlja eVoščilnice. Zapisani osebki “mi”, “nas” in “naše” se na celotnem spletnem mestu nanašajo na eVoščilnice. eVoščilnice ponuja to spletno mesto, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na voljo na tej strani, vam, uporabniku, pod pogojem, da sprejmete vse navedene pogoje, politike in obvestila.

Če obiščete našo spletno stran in / ali kupite nekaj od nas, se vključite v našo “storitev” in se strinjate, da vas bodo zavezali naslednji pogoji (“Pogoji poslovanja”, “Pogoji”), vključno s temi dodatnimi pogoji in pravili v tem dokumentu in / ali na voljo preko hiperpovezave. Ti pogoji poslovanja veljajo za vse uporabnike spletnega mesta, vključno z neomejenimi uporabniki, ki so brskalniki, prodajalci, kupci, trgovci in / ali avtorji vsebine.

Preden dostopate do ali uporabite našo spletno stran, natančno preberite te pogoje. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela spletnega mesta se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se ne strinjate z vsemi pogoji te pogodbe, je morda najbolje, da ne dostopalte do spletnega mesta in ne uporabljate nobenih storitev. Če se ti pogoji poslovanja štejejo za ponudbo, je sprejemanje izrecno omejeno na te pogoje storitve.

Za vse nove funkcionalnosti ali orodja, ki so dodana v trenutno trgovino, prav tako veljajo pogoji poslovanja. Na tej strani lahko kadarkoli preberete najsodobnejšo različico Pogojev storitve. Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave katerega koli dela pogojev, z objavo posodobitev in / ali sprememb na našem spletnem mestu. Vaša odgovornost je, da na tej strani občasno preverite morebitne spremembe. Nadaljnja uporaba ali dostop do spletnega mesta po objavi kakršnih koli sprememb pomeni sprejetje teh sprememb.

Gostovanje naše spletne trgovine zagotavlja SiteGround Spain SL. Nudijo nam spletno platformo, ki nam omogoča prodajo izdelkov in storitev.

ČLEN 1 – POGOJI SPLETNE TRGOVINE

S soglasjem z pogoji poslovanja izjavljate, da ste v svoji državi ali provinci stalnega prebivališča vsaj polnoletni ali da ste polnoletni v svoji državi ali provinci prebivališča in nam podajate soglasje, da lahko kateremu od vaših mladoletnih vzdrževanih oseb omogočimo uporabo tega spletnega mesta.

Naših izdelkov ne smete uporabljati za kakršne koli nezakonite ali nepooblaščene namene, prav tako ne smete pri uporabi storitve kršiti zakonov v vaši pristojnosti (vključno z zakoni o avtorskih pravicah, vendar ne omejeno nanje).

Ne smete prenašati nobene škodljive kode, črvov ali virusov ali kakršne koli kode uničevalne narave.

Kršitev ali kršitev kateregakoli od pogojev bo privedla do takojšnje ukinitve vaših storitev.

ČLEN 2 – SPLOŠNI POGOJI

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli zavrnemo storitev komu iz kateregakoli razloga.

Zavedate se, da se lahko vaša vsebina (ne vključuje podatkov o kreditni kartici) prenaša nešifrirano in vključuje (a) prenose po različnih omrežjih; in (b) spremembe za uskladitev in prilagajanje tehničnim zahtevam povezovalnih omrežij ali naprav. Podatki o kreditnih karticah so vedno šifrirani med prenosom po omrežjih.

Obvezujete se, da ne boste razmnoževali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali nobenega dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali kakršnegakoli stika na spletnem mestu, prek katerega je storitev zagotovljena, brez izrecnega pisnega dovoljenja s strani nas.

Naslovi, uporabljeni v tej pogodbi, so vključeni zaradi praktičnosti in ne bodo omejili ali drugače vplivali na te pogoje.

ČLEN 3 – TOČNOST, POPOLNOST IN AŽURNOST PODATKOV

Nismo odgovorni, če podatki, ki so na voljo na tej spletni strani, niso točni, popolni ali ažurni. Gradivo na tej spletni strani je namenjeno zgolj splošnim informacijam in se ga ne sme uporabljati kot edino podlago za sprejemanje odločitev brez posvetovanja s primarnimi, natančnejšimi, popolnejšimi ali pravočasnejšimi viri informacij. Vsako zanašanje na gradivo na tej spletni strani je na lastno odgovornost.

To spletno mesto lahko vsebuje določene zgodovinske podatke. Zgodovinski podatki niso nujno ažurni in so na voljo samo za vašo referenco. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino tega spletnega mesta, vendar se ne obvezujemo posodabljati podatkov na našem spletnem mestu. Obvezujete se, da ste odgovorni za spremljanje sprememb na našem spletnem mestu.

ČLEN 4 – SPREMEMBE STORITEV IN CENE

Cene naših izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo ali prekinemo storitev (ali katerikoli njen del ali vsebino) brez predhodnega obvestila.

Ne odgovarjamo vam ali nobeni tretji osebi za kakršnokoli spremembo, spremembo cene, ukinitev ali ukinitev storitve.

ČLEN 5 – IZDELKI ALI STORITVE (ČE SO UPORABLJENE)

Izdelki ali storitve so na voljo izključno prek spleta. Te izdelke ali storitve je mogoče vrniti ali zamenjati samo v skladu z našo politiko vračanja.

Potrudili smo se, da bi čim bolj natančno prikazali barve in slike naših izdelkov, ki se pojavljajo v spletni trgovini. Ne moremo zagotoviti, da bo zaslon vašega računalniškega monitorja katerekoli barve točen.

Pridržujemo si pravico, vendar nismo dolžni omejiti prodaje svojih izdelkov ali storitev katerikoli osebi, geografski regiji ali jurisdikciji. To pravico lahko uveljavljamo za vsak primer posebej. Pridržujemo si pravico do omejitve količin vseh izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo. Vsi opisi cen ali cen izdelkov se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila in po lastni presoji. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli odstranimo izdelek iz ponudbe. Vsaka ponudba za katerikoli izdelek ali storitev, narejena na tem spletnem mestu, je nična, kadar je prepovedana.

Ne jamčimo, da bo kakovost vseh izdelkov, storitev, informacij ali drugega materiala, ki ste ga kupili ali pridobili, izpolnila vaša pričakovanja ali da se bodo morebitne napake v storitvi popravile.

ČLEN 6 – TOČNOST RAČUNANJA IN INFORMACIJE O RAČUNU

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo vsako naročilo, ki ga oddate pri nas. Po lastni presoji lahko omejimo ali prekličemo kupljene količine na osebo, po gospodinjstvu ali po naročilu. Te omejitve lahko vključujejo naročila, ki jih odda ali pod istim računom stranke, isto kreditno kartico in / ali naročila, ki uporabljajo isti naslov za zaračunavanje in / ali pošiljanje. V primeru, da spremenimo ali prekličemo naročilo, vas lahko poskušamo obvestiti tako, da se obrnemo na e-poštni naslov in / ali naslov / telefonsko številko za izstavitev računa, ki sta bila navedena v času, ko je bilo naročilo izvedeno. Pridržujemo si pravico omejiti ali prepovedati naročila, za se katera po naši edini presoji zdi, da jih dajejo trgovci, preprodajalci ali distributerji.

Obvezujete se, da boste zagotovili trenutne, popolne in točne podatke o nakupih in računih za vse nakupe, ki jih opravite v naši trgovini. Obvezujete se, da boste takoj posodobili svoj račun in druge podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom in številkami kreditnih kartic ter datumom poteka, da bomo lahko zaključili vaše transakcije in po potrebi stopili z vami v stik.

Za več podrobnosti si oglejte naš pravilnik o vračilu.

ČLEN 7 – OPCIJSKA ORODJA

Omogočimo vam lahko dostop do orodij tretjih orodij, nad katerimi ne nadziramo niti nimamo nobenega nadzora in vnosa.

Priznavate in se strinjate, da zagotavljamo dostop do takšnih orodij, kakršna je »in« kot je na voljo », brez kakršnih koli garancij, zastopanj ali kakršnih koli pogojev in brez kakršne koli odobritve. Ne odgovarjamo za kakršno koli, kar izvira iz vaše uporabe neobveznih orodij drugih proizvajalcev ali se nanaša na njih.

Vsaka uporaba izbirnih orodij, ki jih ponujate prek spletnega mesta, je izključno na lastno odgovornost in preudarka. Zagotovite, da ste seznanjeni in odobrite pogoje, ki jih nudijo ustrezni ponudniki ponudnikov.

V prihodnosti bomo morda prek spletnega mesta ponudili nove storitve in / ali funkcije (vključno s sprostitvijo novih orodij in virov). Te nove funkcije in / ali storitve so prav tako predmet teh pogojev storitve.

ČLEN 8 – POVEZAVE TRETJIH OSEB

Določene vsebine, izdelki in storitve, ki so na voljo prek naše storitve, lahko vključujejo materiale tretjih oseb.

Povezave tretjih oseb na tem spletnem mestu vas lahko usmerijo na spletna mesta tretjih oseb, ki niso povezana z nami. Nismo odgovorni za pregledovanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in ne jamčimo ter ne prevzemamo nobene odgovornosti za nobeno gradivo ali spletna mesta tretjih oseb ali za kakršne koli druge materiale, izdelke ali storitve tretjih oseb.

Ne odgovarjamo za nobeno škodo ali škodo, povezano z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali kakršnih koli drugih transakcij, opravljenih v povezavi s katerim koli tretjim spletnim mestom. Predno pričnete s katero koli transakcijo, natančno preglejte pravilnike in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete. Pritožbe, zahtevki, pomisleki ali vprašanja v zvezi s izdelki tretjih oseb bi morali biti naslovljeni na tretjo osebo.

ČLEN 9 – KOMENTARJI UPORABNIKOV, POVRATNE INFORMACIJE IN DRUGI PRISPEVKI

Če na našo zahtevo pošljete določene posebne prispevke (na primer prijave na natečaje) ali brez nas, pošljete kreativne ideje, predloge, predloge, načrte ali drugo gradivo, bodisi prek spleta, po e-pošti, poštni pošti ali drugače (skupaj, “komentarji”) se strinjate, da lahko kadarkoli, brez omejitev, urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo in drugače uporabljamo v kateremkoli mediju kakršnekoli komentarje, ki jih naprej do nas. Nismo in ne bomo dolžni (1) ohraniti kakršnih koli pripomb v zaupnosti; (2) plačati odškodnino za kakršne koli pripombe; ali (3) odgovoriti na kakršne koli pripombe.

Vsebine, za katere po lastni presoji ugotovimo, da ne moremo nadzorovati, urejati ali odstranjevati vsebine, za katero ugotovimo, da je nezakonita, žaljiva, grozeča, lažna, obrekovalna, pornografska, nespodobna ali drugače nasprotujoča ali krši intelektualno lastnino katere koli strani ali te pogoje storitve .

Obvezujete se, da vaši komentarji ne bodo kršili nobene pravice katerekoli tretje osebe, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostjo ali drugimi osebnimi ali lastniškimi pravicami. Nadalje se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali lažnega ali kako drugače nezakonitega, zlorabnega ali nespodobnega gradiva ali vsebovali kakršnega koli računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske kode, ki bi lahko kakorkoli vplivala na delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste kdo drug kot vi, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora komentarjev. Sami ste odgovorni za kakršne koli pripombe in njihovo točnost. Za kakršnekoli komentarje, ki jih objavite vi ali katera koli tretja oseba, ne prevzemamo nobene odgovornosti.

ČLEN 10 – OSEBNE INFORMACIJE

Vaše pošiljanje osebnih podatkov preko trgovine ureja naša politika zasebnosti. Za ogled naše politike o zasebnosti.

ČLEN 11 – NAPAKE, NEPRAVILNOSTI IN OMISE

Občasno se na našem spletnem mestu ali v storitvi lahko nahajajo informacije, ki vsebujejo tipografske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške dostave izdelkov, čas prehoda in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico popraviti morebitne napake, netočnosti ali opustitve ter spremeniti ali posodobiti podatke ali preklicati naročila, če so kateri koli podatki v storitvi ali na katerem koli povezanih spletnih mestih kadarkoli brez predhodnega obvestila (tudi po oddaji naročila) .

Ne prevzemamo nobene obveznosti, da bomo posodabljali, spreminjali ali pojasnjevali informacije v storitvi ali na katerem koli povezanem spletnem mestu, vključno z informacijami o cenah, brez omejitev, razen če to zahteva zakon. Nobenega določenega datuma posodobitve ali osvežitve, uporabljenega v storitvi ali na katerem koli povezanem spletnem mestu, ne bi smeli sprejeti, da bi pokazali, da so bile vse informacije v storitvi ali na katerem koli povezanih spletnih mestih spremenjene ali posodobljene.

ČLEN 12 – PREPOVED UPORABE

Poleg drugih prepovedi, določenih v Pogojih storitve, je prepovedano uporabljati spletno mesto ali njegovo vsebino: (a) za kakršnekoli nezakonite namene; (b) naprositi druge za izvajanje ali sodelovanje v kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (c) kršiti vse mednarodne, zvezne, deželne ali državne predpise, pravila, zakone ali lokalne predpise; (d) kršiti ali kršiti naše pravice intelektualne lastnine ali pravice intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, škodovati, obrekovati, klevetati, omalovaževati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, narodnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; (f) predložiti napačne ali zavajajoče informacije; (g) za nalaganje ali prenos virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne kode, ki bo ali se lahko uporablja na kakršenkoli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta; (h) zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih; (i) pošiljati neželeno pošto, ribariti, farmacijo, pretvarjanje, pajek, plaziti ali strgati; (j) za kakršne koli nespodobne ali nemoralne namene; ali (k) posegati ali obiti varnostne značilnosti storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo Storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe.

ČLEN 13 – IZJAVA GARANCIJ; OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ne jamčimo, ne zastopamo ali jamčimo, da bo vaša uporaba naše storitve neprekinjena, pravočasna, varna ali brez napak.

Ne jamčimo, da bodo rezultati, ki jih lahko dobimo pri uporabi storitve, natančni ali zanesljivi.

Obvezujete se, da lahko občasno storimo storitev za nedoločen čas ali jo kadarkoli prekličemo, ne da bi vas o tem obvestili.

Izrecno se strinjate, da je vaša uporaba ali nezmožnost uporabe storitve na vašo izključno odgovornost. Storitev in vsi izdelki in storitve, ki vam jih posredujemo prek storitve, so (razen, kot je izrecno navedeno pri nas), zagotovljeni “kot je” in “kot so na voljo” za vašo uporabo, brez kakršnega koli zastopanja, garancije ali kakršnih koli pogojev, bodisi izrecno oz. implicitno, vključno z vsemi implicitnimi garancijami ali pogoji prodajnosti, tržno kakovostjo, primernostjo za določen namen, trajnostjo, lastnino in kršitvijo.

Naši direktorji, uradniki, zaposleni, podružnice, agenti, izvajalci, stažisti, dobavitelji, ponudniki storitev ali dajalci licence v nobenem primeru ne bodo odgovorni za kakršnokoli škodo, izgubo, zahtevek ali kakršno koli neposredno, posredno, naključno, kaznovalno, posebno ali posledične škode kakršne koli vrste, vključno z izgubo dobička, izgubljenimi prihodki, izgubljenimi prihranki, izgubo podatkov, nadomestnimi stroški ali kakršno koli podobno škodo, ne glede na to, ali temelji na pogodbi, odškodninsko (vključno z malomarnostjo), strogo odgovornostjo ali kako drugače, ki izhaja iz vašega uporabo katere koli storitve ali izdelkov, kupljenih s to storitvijo, ali kakršno koli drugo zahtevo, ki je na kakršen koli način povezana z vašo uporabo storitve ali kateregakoli izdelka, vključno z, vendar ne omejeno na, napake ali opustitve katere koli vsebine ali katere koli druge izguba ali kakršnakoli škoda, ki je nastala kot posledica uporabe storitve ali katere koli vsebine (ali izdelka), ki je bila objavljena, posredovana ali kako drugače dostopna prek storitve, tudi če je obveščeno o njihovi možnosti. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, v teh državah ali jurisdikcijah je naša odgovornost omejena na največji možni obseg, ki ga dovoljuje zakon.

ČLEN 14 – ODŠKODNINE

Obvezujete se, da boste povrnili škodo, zaščito in hrambo neškodljivih eVoščilnice in naših nadrejenih, podružnic, podružnic, partnerjev, direktorjev, direktorjev, agentov, izvajalcev, dajalcev licence, ponudnikov storitev, podizvajalcev, dobaviteljev, stažista in zaposlenih, neškodljivih zaradi kakršnihkoli zahtevkov oz. povpraševanje, vključno z razumnimi odvetniškimi honorarji, ki jih je plačala katera koli tretja oseba zaradi ali zaradi vaše kršitve teh Pogojev storitve ali dokumentov, ki jih vključujejo s sklicevanjem, ali zaradi kršitve kateregakoli zakona ali pravic tretje osebe.

ČLEN 15 – IZVRŠLJIVOST

V primeru, da je za katerokoli določbo teh pogojev storitve ugotovljeno, da je nezakonita, nična ali neizvršljiva, je takšna določba kljub temu izvršljiva v največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, neizvršni del pa se šteje za razdrto. Iz teh pogojev storitve takšna določba ne vpliva na veljavnost in izvršljivost drugih preostalih določb.

ČLEN 16 – PRENEHANJE

Obveznosti in obveznosti strank, ki nastanejo pred datumom prenehanja, ostanejo odpovedi tega sporazuma za vse namene.

Ti pogoji poslovanja veljajo, če jih ne odpravite niti vi niti mi. Te pogoje storitve lahko kadarkoli prekinete tako, da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev ali ko prenehate z uporabo našega spletnega mesta.

Če po naši edini presoji ne upoštevate kateregakoli pogoja ali določbe teh pogojev storitve, ali sumimo, da niste storili, lahko to pogodbo kadarkoli odpovemo tudi brez predhodnega obvestila in boste ostali odgovorni za vse zapadle zneske, do vključno datuma prenehanja; in / ali v skladu s tem lahko zavrne dostop do naših storitev (ali katerega koli dela).

ČLEN 17 – CELOTNI SPORAZUM

Neizpolnjevanje ali izvrševanje katerekoli pravice ali določbe teh pogojev storitve ne pomeni odpovedi tej pravici ali določbi.

Ti pogoji poslovanja in vsi pravilniki ali pravila delovanja, ki smo jih objavili na tem spletnem mestu ali v zvezi s storitvijo, predstavljajo celotni sporazum in razumevanje med vami in nami ter urejajo vašo uporabo storitve in nadomeščajo vse predhodne ali sodobne sporazume, sporočila in predloge. Bodisi ustno ali pisno, med vami in nami (vključno s predhodnimi različicami Pogojev storitve, vendar ne omejeno nanje).

Kakršne koli dvoumnosti pri razlagi teh pogojev storitve se ne smejo razlagati proti pripravljavcu.

ČLEN 18 – UPRAVLJANJE ZAKONA

Te pogoje storitve in morebitne ločene pogodbe, s katerimi vam zagotavljamo Storitve, urejajo in razlagajo v skladu z zakoni

eVoščilnice
Prešernova 12
1000 Ljubljana
Slovenija

ČLEN 19 – SPREMEMBE POGOJEV STORITEV

Lahko si ogledate najbolj aktualne različico Pogojev storitve kadarkoli na tej strani.

Pridržujemo si pravico, po lastni presoji, da posodobimo, spremenimo ali nadomestimo katerikoli del teh pogojev storitve z objavo posodobitev in sprememb na našem spletnem mestu. Vaša odgovornost je, da občasno preverite, ali so na našem spletnem mestu spremembe. Nadaljnja uporaba ali dostop do našega spletnega mesta ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh pogojev storitve pomeni sprejetje teh sprememb.

ČLEN 20 – KONTAKTNE INFORMACIJE

Vprašanja glede pogojev storitve nam pošljite na info@e-voscilnice.si.